Ξενοδοχείο Angelika Pallas, Ηγουμενίτσα

Angelika Pallas Γράφτηκε από τον 

(2 ψήφοι)

Το ξενοδοχείο Angelika Pallas Hotel στην Ηγουμενίτσα, προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας διαμονή δίπλα στο λιμάνι με θέα τη θάλασσα και το βουνό. Με 38 δωμάτια στο σύνολο τους, το ξενοδοχείο Angelika Pallas συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα της περιοχής. Σε μόλις 5 λεπτά της ώρας βρίσκεστε στο λιμάνι εξωτερικού και σε 10 λεπτά της ώρας δτο κέντρο της πόλης. Σημειώστε ότι οι χρόνοι που αναφέρθηκαν αφορούν αποστάσεις που θα διανύσετε πεζοί. Με μεταφορικό μέσο αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι αποστάσεις και οι χρόνοι εκμηδενίζονται! Το ξενοδοχείο ιδρύθηκε το έτος 2000 και η δυναμική του ξενοδοχείου σε χωρητικότητα αγγίζει τα 38 δωμάτια. Εδώ έχει επικρατήσει ένας συνδυασμός άνεσης, ατμόσφαιρας και επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από τη σάλα του ξενοδοχείου ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται την αίσθηση χαλάρωσης και άνεσης του χώρου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πολύ ευρύχωρα δωμάτια και η παραμονή σας εδώ θα δείτε ότι θα είναι από τις πιο ευχάριστες. Είναι το ιδανικό μέρος διαμονής για ζευγάρια, γκρουπ, οικογένειες, αντιπροσώπους επιχειρήσεων αλλά και για όσους επιθυμούν να το χρησιμοποιήσουν ως βάση για διάφορες εξορμήσεις στην περιοχή. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξαιρετική διακόσμηση καλωσορίζοντας σας σε μία ατμόσφαιρα ηρεμίας. Επίσης, υπάρχει άπλετος χώρος στάθμευσης για το όχημα σας, μπροστά και πίσω από το ξενοδοχείο. Σχετικά με τις ώρες άφιξης και αναχώρησης, μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα με τα δωμάτια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ρεσεψιόν για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε!

Δωμάτια

Family room - Angelika Pallas Hotel @ Igoumenitsa Port

Υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι δωματίων (Δίκλινο, Τρίκλινο, Οικογενειακό, Σουίτα και Δίκλινο με δύο (2) ημίδιπλα κρεβάτια) προς επιλογή σας. Κοινά χαρακτηριστικά των δωματίων είναι η ευρυχωρία που παρέχουν, η ηχομόνωση, τα μπαλκόνια και ο σύγχρονος εξοπλισμός. Όλα αυτά αποσκοπούν στην καλύτερη ποιότητα διαμονής σας. Τα δωμάτια έχουν αυτόνομο κλιματισμό, τουαλέτα, ντουζιέρα, εκπληκτικό room service (υπηρεσία δωματίων), 24ωρη υποδοχή, ασύρματη πρόσβαση στο Internet με Wi-Fi υψηλής ταχύτητας και άλλα πολλά που σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Δεν υπάρχει δωμάτιο χωρίς θέα στο ξενοδοχείο Angelika Pallas Hotel, μπορείτε να επιλέξετε δωμάτιο με θέα το βουνό ή τη θάλασσα.

Εστιατόριο

Restaurant - Angelika Pallas Hotel @ Igoumenitsa Port

Το πρωϊνό που διατίθεται σε μπουφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου δίνει τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών στον επισκέπτη. Ο πρωϊνός μπουφές είναι έτσι σχεδιασμένος ώστε να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο, μέ καφέ, χυμούς, αλμυρές αλλά και μη γεύσεις. Είναι βέβαιο ότι θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με την καλύτερη διάθεση και ενέργεια. Το εστιατόριο επίσης σερβίρει μεσημεριανό και βραδυνό με φαγητά της ώρας αλλά και πολλά φαγητά βασισμένα στην Ελληνική κουζίνα (μαγειρευτά) . Επιστρέφοντας το βράδυ στο ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας στην Καλοκαιρινή βεράντα, απλά ζητήστε το από το μπαρ!

Συνέδρια & Εκδηλώσεις

Conferences & Meetings - Angelika Pallas Hotel @ Igoumenitsa Port

Το ξενοδοχείο Angelika Pallas προσφέρει και αποκλειστικό χώρο, το Ελίνιον, για τη διεξαγωγή εκδηλώσεων και συνεδρίων. Ο εξοπλισμός είναι υψηλής τεχνολογίας και ο χώρος έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετήσει έως 200 άτομα. Όσον αφορά τη στάθμευση του οχήματος σας, υπάρχει άπλετος χώρος εμπρός και όπισθεν του ξενοδοχείου.

Τοποθεσία - Ηγουμενίτσα

Parking Space @ Igoumenitsa - Angelika Pallas Hotel

Εκεί που η άνεση συνδυάζει τη λειτουργικότητα στην πιο premium μορφή της, το ξενοδοχείο Angelika Pallas αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στο πιο κομβικό σημείο της Ηγουμενίτσας. Βρίσκεται στην καταλληλότερη τοποθεσία για τον επισκέπτη που έχει σκοπό να μείνει στην ίδια την Ηγουμενίτσα είτε να τη χρησιμοποιήσει ως σταυροδρόμι για να πραγματοποιήσει μετακινήσεις προς Κερκυρα, Παξούς, Ιωάννινα, Πρέβεζα και Άρτα, ορμώμενος από την Ηγουμενίτσα. Είναι ότι ιδανικότερο για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν διάφορα μέρη της Θεσπρωτίας μέσω Εγνατίας Οδού η άλλων επαρχιακών δρόμων(όπως η Σαγιάδα, η Πλαταριά, τα Σύβοτα, οι Φιλιάτες, το Γηρομέρι κλπ.) ή για αυτούς που θέλουν να πραγματοποιήσουν τυχόν διανυκτερεύσεις τους περιμένοντας τα δρομολόγια προς τα λιμάνια της Ιταλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Όροι Χρήσης και Προϋποθέσεις »