Tel.: 0030-26650-26100
« »

Τα πάντα όπως πρέπει!

Φιλικό προσωπικό, καλή τιμή και σε ήσυχη περιοχή με εύκολο παρκάρισμα. Για την καθαριότητα,την φιλική συμπεριφορά όλης της οικογενείας που διευθύνει το ANGELIKA, των ευγενέστατων ρεσεψιονιστ τα πάρα πολύ καλά φαγητά και και τις καλές τιμές.

ΤΑΣΟΣ Β, TripAdvisor

Εξαιρετικό προσωπικό και room service, ποιοτικό το φαγητό και καθαρά δωμάτια. Άψογοι όλοι και ευγενικοί. Είναι απο τα ξενοδοχεία που πρέπει να επισκεφθείτε. Εμένα προσωπικά ως επαγγελματία, μου άρεσαν όλα.

ioannis konstantinidis, TripAdvisor

Επισκεφθήκαμε το ξενοδοχείο Angeliki Pallas για μια διανυκτέρευση προκειμένου να αναχωρήσουμε νωρίς το πρωί για Ιταλία (Βενετία). Το ξενοδοχείο είναι σε πολύ βολική θέση , καθαρό και άνετο με πολύ ευγενικό προσωπικό. Στα συν το γρήγορο και free wifi! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!!!

Anastasios N, TripAdvisor

Τα Δωμάτια

%DATE %HITS %CATEGORY %AUTHOR

Δίκλινο Δωμάτιο

Δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα ή το βουνό. Στο δωμάτιο υπάρχει ένα διπλό κρεβάτι και όλα τα έξτρα που χρειάζονται σε ένα ξενοδοχείο πόλης. Παρέχεται δωρεάν ασύρματο Internet υψηλής...

Περισσότερα
%DATE %HITS %CATEGORY %AUTHOR

Σουίτα

Η σουίτα μας σας προσφέρει την ανώτερη εμπειρία διαμονής του ξενοδοχείου μας. Με θέα τη θάλασσα και πριβέ μπαλκόνι για να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Στη σουίτα...

Περισσότερα
%DATE %HITS %CATEGORY %AUTHOR

Τρίκλινο Δωμάτιο

Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δημοφιλή για ζευγάρια με μεγάλο παιδί και για μικρά γκρουπ που κάνουν διακοπές μαζί. Με τρία άνετα κρεβάτια, όλα προσφέρουν τις ανέσεις και τις παροχές που...

Περισσότερα

Το Ελίνιον

Το Ελίνιον - Συνέδρια & Εκδηλώσεις

 

Ανεβάστε τον πήχη με ένα συνέδριο ή κάποια διοργάνωση!

Tο "Ελίνιον" είναι κατάλληλο για κάθε τύπο κοινωνικών συναθροίσεων. Η χωρητικότητα του επιτρέπει την άνετη συνεύρεση ακόμα και με 200 άτομα και μπορεί να ανταποκριθεί άνετα στις προσδοκίες σας με την πληθώρα επιλογών που σας προσφέρουμε για τα σημαντικά γεγονότα της ζωής σας. 

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας θα είναι παρών ώστε να σας βοηθήσει ώστε η επιτυχία της διοργάνωσης σας να είναι εγγυημένη. Παρέχουμε σχεδόν τα πάντα, από άπλετο και ευέλικτο ως προς την προσαρμογή του, χώρο συνεδριάσεων μέχρι και τελευταίας τεχνολογίας φωτισμό και ακουστική. Συνεργαζόμαστε με πραγματικούς επαγγελματίες διοργανωτές συνεδριάσεων. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και πακέτο για τη διαμονή σας σε συνδυασμό με τη διοργάνωση που έχετε υπόψιν σας.

Είμαστε αρκετά ευέλικτοι και σε τιμές αλλά και σε παροχές καθώς με αυτόν τον τρόπο έχουμε εξυπηρετήσει κορυφαίες διοργανώσεις, επαγγελματικές και μη, οι οποίες και εκτελέστηκαν με εξαιρετική επιτυχία!

Στο κυνήγι των γεύσεωνΚαλώς ήρθατε στο Angelika Pallas

Παγκοσμίως, η Ελληνική κουζίνα είναι διαχρονικά αναγνωρισμένη για την ποικιλία της, τις γεύσεις και την εξαιρετική της διατροφική αξία! Με κυρίαρχο συστατικό το ελαιόλαδο, οι αρχές και οι αξίες της Ελληνικής κουζίνας παρέμειναν αδιάβλητες στο πέρασμα του χρόνου. Στο Angelika Pallas τιμούμε δεόντως την ιστορία της Ελληνικής κουζίνας και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα ντόπια υλικά στα φαγητά μας. Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης φαγητό!

Angelika Pallas - Chef/Cook Angelika Pallas, Chef cook

Greek-Salad Octapus

Hotel Image Gallery

35,10,0,50,1
25,600,60,0,3000,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,0,1,5000
0,2,1,0,2,40,15,5,2,1,0,20,0,1
Chilling out on the bed in our family room watching television or browsing the web while wearing your own pajamas, is sometimes the best part of a vacation.
Family Room
Family Room
We're learning the business, meeting people we need to know, getting knowledgeable about our craft.
Conference Room
Conference Room
When you get into our suite, you lock the door, and you know there is a secrecy, there is a luxury, there is fantasy.
Suite
Suite
A great restaurant is one that just makes you feel like you're not sure whether you went out or you came home and confuses you. If it can do both of those things at the same time, you're hooked.
Restaurant
Restaurant
I need something truly beautiful to look at in hotel rooms. Fantastic scenery..
Triple Room
Triple Room
I love hotel rooms, so I take pictures of the room and the way out and the lobby, the food and drink.
Double Room
Double Room

ΤοποθεσίαΕπικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

 

Φόρμα Επικοινωνίας

{GKCONTACT}

Πληροφορίες

Έχετε απορίες σχετικά με τα δωμάτια και τις υπηρεσίες μας; Στείλτε μας ένα e-mail με ότι απορίες έχετε! Η ομάδα του φιλικού προσωπικού μας ανυπομονεί να σας εξυπηρετήσει!

Διεύθυνση

Αγίων Αποστόλων 63,
46100 Ηγουμενίτσα
Ελλάδα

Βρείτε μας